Qui som?


Fármaco Grup: és una Societat Anònima Andorrana, creada 1999, amb la voluntat de donar serveis a tot el sector sanitari del principat d’Andorra.

Farmaco Grup ha acumulat onze anys d’ experiència donat servei a farmàcies i professionals del món sanitari Andorrà.Què fem? / Serveis


Distribució, importació i exportació de productes farmacèutics.

La nostra activitat principal és la distribució de productes farmacèutics a Andorra, exercint com a distribuïdors , majoristes al principat d’Andorra.

El nostra sistema de distribució àgil i eficient es complementa amb un ampli coneixement del mercat internacional i amb un seguiment constant de les principals novetats que ofereixen els laboratoris de tot el món. Això permet proporcionar els nostres clients qualsevol producte per innovador que aquest sigui independentment del país de fabricació, gamma i especialitat.Missió, objectius i valors corporatiusTots aquests adreçats aconseguir l’ objectiu del nostre negoci: el client el centre de tot el que fem, per així convertir-nos en el proveïdor de confiança per a tot el sector sanitari i farmacèutic.

Els nostres valors :


La col·laboració


Donem el millor servei a les necessitats dels nostres clients.


La confiança,


Fem el que diem.

Estem oberts a totes les demandes i surgències dels nostres clients.

Som responsables de tot el treball que fem amb la finalitat de fer-ho bé, mitjançant processos senzills i eficients donat un servei de qualitat, i el menor cost possible.Equip professionalComercial:

comercial@farmacogrup.com

Compres:

compres@farmacogrup.com

Direcció farmacèutica:

direccio.paula@farmacogrup.comConsultes / Donem solucionsDonem resposta a consultes sobre productes , principis actius o sobre una aplicació en concret. En poc temps li farem arribar la resposta sobre la consulta.

Rebem i donem resposta a consultes de productes de tot el món per a professionals de la sanitat, medicina i farmàcia.

Podeu contactar amb nosaltres per telèfon fax o correu electrònic. El nostre horari d’atenció telefònica és de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i de 17 a 21.00 hores.Telèfon:

00.376.803000


Fax:

00.376.803004


Correu electrònic:

info@farmacogrup.com

Vols rebre informació dels nostres productes